El divendres, 11 de març, a les 12:30 hores, es presentarà a la seu de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) el conveni entre l’ACA i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que fixa el pressupost que garantirà l’adequat sanejament de les aigües residuals per als propers 4 anys (2021-2024), amb actuacions planificades en les set plantes depuradores metropolitanes.

L’acord, que preveu una inversió total de 288 milions d’euros, estarà presidit per la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, i el vicepresident de l’Àrea d’Ecologia de l’AMB, Eloi Badia.

12:30|Presentació de l'acord entre l'ACA i l'AMB per garantir i millorar el funcionament de les depuradores metropolitanes durant 4 anys. Sala d'actes de l'Agència Catalana de l'Aigua ( c. Provença, 260)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària d'Acció Climàtica, Anna Barnadas, i el vicepresident de l'Àrea d'Ecologia de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Eloi Badia, presentaran un acord per garantir i millorar el funcionament de les depuradores metropolitanes.