Sala de premsa

El Govern celebra dilluns al Palau de la Generalitat un acte institucional per commemorar l'Any Laporte

query_builder   14 març 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern celebra dilluns al Palau de la Generalitat un acte institucional per commemorar l'Any Laporte

El president Pere Aragonès encapçalarà l'acte acompanyat dels consellers Josep Gonzàlez-Cambray, Gemma Geis i Josep Maria Argimon

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, presidirà dilluns, 14 de març, l’acte institucional per commemorar l’Any Laporte, un reconeixement que es fa al Dr. Josep Laporte i Salas, coincidint aquest any amb el centenari del seu naixement.

A l’acte, també hi participaran tres consellers: el d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray; la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon. Serà a partir de les 18.00 hores, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Nascut a Reus el 1922, Laporte va ser metge, polític, gestor i acadèmic.  Destaca, especialment, la seva labor en l’ordenació sanitària de Catalunya i en la modernització del sistema universitari català. Precisament, en reconeixement a la seva trajectòria, l’any 1996, va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi.

 

Nota: L’acte es podrà seguir en directe a la web de govern.cat i a les xarxes socials del Govern. També s'enviarà senyal de l'acte a Collserola.

Els mitjans que vulguin cobrir informativament aquest acte al Palau de la Generalitat caldrà que s’acreditin prèviament, enviant un correu electrònic a l’adreça de premsa.president@gencat.cat abans de dilluns a les 13.00 hores. Serà necessari especificar nom i cognoms; DNI; mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa (redactor, fotògraf, etc.).

18:00|Commemoració del centenari del naixement de Josep Laporte i Salas. Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, participarà a l’acte institucional de commemoració del centenari del naixement del dr. Josep Laporte i Salas. També hi participaran el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray; la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis i Carreras, i el conseller de Salut, Josep M. Argimon i Pallàs.

Nota: Per cobrir els actes al Palau cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia