Sala de premsa

El secretari de Política Lingüística presenta el Pacte Nacional per la Llengua a les Terres de l'Ebre

query_builder   17 març 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Política Lingüística presenta el Pacte Nacional per la Llengua a les Terres de l'Ebre

El secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, presenta aquest dijous, 17 de març, a les 18 hores, el Pacte Nacional per la Llengua a l'edifici de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, plaça de Gerard Vergés 1, de Tortosa.  El secretari Vila atendrà els mitjans de comunicació abans de l'acte.

Amb aquest presentació, en què hi participaran també el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i la directora territorial de Cultura de les Terres de l'Ebre, Victòria Almuni, s'inicia la fase informativa que dona peu al debat públic de l'entorn del Pacte.

El Pacte Nacional per la Llengua és un projecte de país impulsat pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Tota la ciutadania és invitada a participar en el procés participatiu amb propostes, tant de caràcter individual com col·lectives, fruit tant de sessions autogestionades com de les deliberacions organitzades pel Govern mateix.

18:00|Presentació del Pacte Nacional per la Llengua. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, presentarà el Pacte Nacional per la Llengua a les Terres de l'Ebre. L'acompanyaran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i la directora territorial de Cultura de les Terres de l'Ebre, Victòria Almuni.

`