Sala de premsa

El conseller Argimon clou l'acte de presentació del Centre d'Alta Precisió Diagnòstica de l'Hospital de Bellvitge

query_builder   16 març 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Argimon clou l'acte de presentació del Centre d'Alta Precisió Diagnòstica de l'Hospital de Bellvitge

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, clourà demà, 16 de març, l’acte de presentació del Centre d’Alta Precisió Diagnòstica de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

La presentació, que es podrà seguir també de forma telemàtica via Youtube (https://m.youtube.com/watch?v=5GnxZXJoO6U ) es farà a la Sala d’actes del mateix centre hospitalari i començarà a les 12.00 hores. La cloenda, a càrrec del conseller Argimon, està prevista cap a les 13.10 hores.

El Centre d’Alta Precisió Diagnòstica és un equipament PET/RM que aplega les dues eines de diagnòstic per la imatge més potents actualment: la tomografia per emissió de positrons i la ressonància magnètica.

Serà el primer PET/RM assistencial de la sanitat pública a l’Estat i donarà servei a tot el sistema públic català, generant cartera única catalana.

El Centre, que entrarà en funcionament el darrer trimestre de 2022, generarà un nou paradigma en el diagnòstic per la imatge i la medicina nuclear que pren com a eix vertebrador l’experiència del pacient.

12:00|El conseller Argimon clou l'acte de presentació del Centre d'Alta Precisió Diagnòstica de l'Hospital de Bellvitge. Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Bellvitge (Feixa Llarga S/N)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, clourà l’acte de presentació del Centre d’Alta Precisió Diagnòstica de l’Hospital Universitari de Bellvitge. A l'acte també hi assistirà la Sra. Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut (CatSalut).

`