La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presentarà demà  dijous les novetats de la convocatòria 2022-2024 de la línia d’ajuts del Govern de suport a l’activitat científica dels grups de recerca (SGR).

La convocatòria SGR és el programa vertebrador del sistema de recerca pel seu caràcter transversal, ja que beneficia als investigadors i investigadores en totes les etapes de la seva carrera i al conjunt d’entitats que fan recerca en tots els àmbits científics.

La presentació als mitjans de comunicació tindrà lloc a la Sala d’Actes del Departament de Recerca i Universitats a partir de les 11 hores. Es podrà seguir presencialment o per via telemàtica a través del següent enllaç. Els periodistes que desitgin seguir la presentació en línia podran fer arribar les seves preguntes a la consellera a través del xat habilitat a tal efecte a través del mateix enllaç.

11:00|La consellera Geis presenta les novetats per reforçar la nova convocatòria dels ajuts SGR de suport als grups de recerca. Sala d'Actes del Departament de Recerca i Universitats ( Via Laietana, 2)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presentarà les novetats de la convocatòria 2022-2024 de la línia d’ajuts del Govern de suport a l’activitat científica dels grups de recerca (SGR), el programa vertebrador del sistema de recerca català.