Sala de premsa

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Girona

query_builder   21 març 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Girona

L’acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia, commemoració impulsada per la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO, es durà a terme dilluns 21 de març a les 6 de la tarda a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona, i estarà encapçalat pel director dels Serveis Territorials de Cultura, Josep Calataiud, i la presidenta de l'Associació d'Amics de la UNESCO de Girona, Dolors Reig.

Durant la celebració es podrà escoltar el poema Si puc, de Gabriel Ferrater (Reus, 1922 - Sant Cugat del Vallès, 1972), poeta del qual enguany se celebra el centenari del naixement i el cinquantenari de la mort, llegit en diverses llengües per participants en el programa Voluntariat per la Llengua i socis d’Amics de la UNESCO de Girona, entre altres. A més, els alumnes de l’Aula d’Escriptura de l’Ajuntament de Girona llegiran creacions pròpies inspirades en el poema de Ferrater. L’acte comptarà amb l’acompanyament de música i dansa de Neus Mar.

També participaran en l’acte la Fundació Astrid 21 (el 21 de març és també el Dia Mundial de la síndrome de Down) i l’Associació Gironina de Sords, que s’encarregarà de la interpretació de l’acte en llengua de signes catalana.

L’acte està organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura, per Amics de la UNESCO Girona, i pel Centre de Normalització Lingüística de Girona (Consorci per a la Normalització Lingüística), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Fundació Astrid 21 i l’Associació Gironina de Sords.

18:00|Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Girona. Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El director dels Serveis Territorials de Cultura, Josep Calataiud, i la presidenta de l'Associació d'Amics de la UNESCO de Girona, Dolors Reig, encapçalaran l’acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia, commemoració impulsada per la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia