Organitzada per interns i professionals del centre penitenciari, l'esdeveniment tindrà lloc diumenge a Sant Esteve Sesrovires

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, participarà diumenge, 20 de març, a partir de les 9.30 h, en la cursa Corre en gran! a Sant Esteve Sesrovires. Es tracta de la tercera edició d’aquesta iniciativa solidària, que organitzen interns i professionals del Centre Penitenciari Brians 2, i que enguany dedicarà la recaptació a la investigació sobre la Síndrome Rett, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El projecte, que va néixer el 2018, posa al servei d’una finalitat solidària els aprenentatges sobre la pràctica esportiva i el treball en equip que fan els interns durant el compliment de la seva condemna. L’esport és una eina de rehabilitació clau en l’adquisició d’hàbits saludables i valors de la població interna. A més, la cursa permet mostrar a la població de Sant Esteve Sesrovires la tasca de reinserció que es fa des de la presó. 

A l’esdeveniment hi assistiran també l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell; el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Sergi Blàzquez; i el director general d’Afers Penitenciaris, César Galván.

09:30|La consellera Ciuró participa en la cursa solidària 'Corre en gran' de Brians 2 per la investigació sobre la Síndrome Rett. Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires ( c. Escola Nova)|Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, prendrà part a la cursa a partir de les 10 h, i al lliurament de premis.