El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentaran dilluns, 21 de març, a les 9.15h les dues noves línies d’autobús per arribar, sense fer cap transbordament, a l’Hospital de Sant Boi des de les localitats de Cervelló, Corbera, La Palma de Cervelló i Vallirana.

El vicepresident i el conseller estaran acompanyats del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Antoni Morral.

 

L’acte de presentació es farà al Camí Vell de la Colònia (punt molt proper a l’entrada principal de l’Hospital de Sant Boi).

09:30|El vicepresident Puigneró i el conseller Argimon presenten dues línies d'autobús per arribar a l'Hospital de Sant Boi. Camí Vell de la Colònia (a prop Hospital Sant Boi)|Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentaran les dues noves línies d’autobús per arribar, sense fer cap transbordament, a l’Hospital de Sant Boi des de les localitats de Cervelló, Corbera, La Palma de Cervelló i Vallirana. El vicepresident i el conseller estaran acompanyats del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Antoni Morral.