Sala de premsa

Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural injecta més de 81 MEUR el 2021 a les Terres de l'Ebre

query_builder   30 març 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural injecta més de 81 MEUR el 2021 a les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i el director dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de les Terres de l'Ebre, Jesús Gómez, presenten aquest dimecres, 30 de març, la inversió del Departament durant el 2021 a les Terres de l'Ebre.

Albert Salvadó i Jesús Gómez valoraran i detallaran els més de 81 milions d'euros que el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha injectat als diversos sectors productors agrícoles, aqüícoles i pesquers, a l'agroindústria, en actucions mediambientals, ens accions, programes i obres, i l'impacte d'aquesta inversió en l'economia i la societat ebrenca.

La roda de premsa tindrà lloc a les 10.30 hores a la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, carrer Montcada, 23 - Palau Abària, de Tortosa.

10:30|Presentació de la inversió d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural el 2021 a les Terres de l'Ebre. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària ( c. Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i el director dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, presentaran la injecció de més de 81 milions d'euros del Departament durant el 2021 a les Terres de l'Ebre.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia