Sala de premsa

La consellera Cervera i la portaveu Plaja informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa presencial

query_builder   29 març 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Cervera i la portaveu Plaja informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa presencial

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 29 de març, a les 12,30h, en roda de premsa presencial dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes només de forma presencial des del Palau de la Generalitat, amb mesures de protecció.


NOTA:
Per cobrir la roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.  

12:30|La consellera Cervera i la portaveu Plaja informen dels acords del Govern. Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran en roda de premsa presencial dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes només de forma presencial des del Palau de la Generalitat, amb mesures de protecció.

`