Sala de premsa

La consellera Cervera presenta la futura residència Sant Pere Nord a Terrassa

Oferirà una roda de premsa amb l'alcalde Ballart, a més de visitar l'Ajuntament i reunir-se amb la Comissió de Residències Públiques

query_builder   30 març 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Cervera presenta la futura residència Sant Pere Nord a Terrassa

Oferirà una roda de premsa amb l'alcalde Ballart, a més de visitar l'Ajuntament i reunir-se amb la Comissió de Residències Públiques

Aquest dimecres, 30 de març, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà el projecte de la nova residència i centre de dia per a gent gran Sant Pere Nord, a Terrassa. L’equipament es finançarà amb els Fons Next Generation del Departament i es construirà en sòl cedit per l’Ajuntament de la localitat.

A les 12.00 hores, Cervera oferirà una roda de premsa juntament amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. L’acte tindrà lloc a l’Equipament Cívic President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189. Terrassa). Si les condicions meteorològiques ho possibiliten, després de la roda es farà una visita als terrenys de la futura residència (Avinguda del Vallès, 477. Terrassa). Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita.

Abans, a les 11 hores, la consellera i l’alcalde participaran en una reunió amb la Comissió de Residències Públiques. A la trobada, que serà a porta tancada, hi assistiran regidors del consistori, junt amb la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés; la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; el director de Serveis del Departament de Drets Socials, Xavier Baiget, i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau. Per part de la Comissió, hi participarà el president de l’AVV de Sant Pere Nord, Jordi Ávalos; el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT), Pere Sánchez, junt amb integrants de les associacions de veïns de Sant Pere Nord, Can Tusell, Can Boada del Pi i Poble Nou.

Després de l’acte de presentació de la residència, a les 12.45 hores, la consellera visitarà l’Ajuntament de Terrassa, on es reunirà amb l’equip municipal i signarà el Llibre d’Honor.

12:00|La consellera Cervera presenta la futura residència Sant Pere Nord a Terrassa. Equipament Cívic President Macià ( rbla. de Francesc Macià, 189)|Terrassa (Vallès Occidental)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà el projecte de la nova residència i centre de dia per a gent gran Sant Pere Nord, a Terrassa. L’equipament es finançarà amb els Fons Next Generation del Departament i es construirà en sòl cedit per l’Ajuntament de la localitat. A les 12.00 hores, Cervera oferirà una roda de premsa juntament amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. L’acte tindrà lloc a l’Equipament Cívic President Macià. Si les condicions meteorològiques ho possibiliten, després de la roda es farà una visita als terrenys de la futura residència (Avinguda del Vallès, 477. Terrassa). Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita. Durant la jornada, la consellera també visitarà l’Ajuntament i es reunirà amb la Comissió de Residències Públiques.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia