Sala de premsa

Consum presentarà dilluns un estudi que analitza la percepció de la població catalana davant la transició cap a la Reforma Horària

query_builder   4 abril 2022 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

Consum presentarà dilluns un estudi que analitza la percepció de la població catalana davant la transició cap a la Reforma Horària

  • A les 11.30 hores al Districte Administratiu de la Generalitat (Carrer del Foc, 57), el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, juntament amb el director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias, i la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés, presentaran l’Estudi sobre percepció dels consumidors catalans enfront d’uns horaris i usos del temps d’acord amb propostes del Pla de transició cap a la Reforma Horària.


El proper dilluns 4 d’abril a les 11:30 hores, l’Agència Catalana del Consum presentarà els resultats principals de l’Estudi sobre percepció dels consumidors catalans enfront d’uns horaris i usos del temps d’acord amb propostes del Pla de transició cap a la Reforma Horària.

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, presidirà l’acte de presentació, i estarà acompanyat pel director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, i la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés i Bosch. També hi assistirà la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Agnès Russiñol i Amat.

L’estudi, impulsat per l’Agència Catalana del Consum i elaborat per l’Institut Opinòmetre, analitza principalment el posicionament de la població catalana davant d’una futura racionalització dels horaris del comerç, la restauració, el sector cultural o l’oci nocturn, d’acord amb el Pla Viure Millor que impulsa el Govern. A més, també s’analitza l'impacte de les noves tecnologies o l’afectació de la pandèmia en els hàbits de consum de la població.

La presentació tindrà lloc al Districte Administratiu de la Generalitat (Carrer del Foc, 57). Un cop finalitzada es realitzarà una atenció als mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats a assistir a l’acte, cal que ho confirmin prèviament en el correu comunicacio.consum@gencat.cat, indicant el nom del mitjà, el nom i cognoms del o la periodista i el DNI.

La presentació es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de l’Agència Catalana del Consum: https://www.youtube.com/watch?v=E6-HYIbbd2k

 

11:30|L'Agència Catalana del Consum presenta un estudi que analitza la percepció de la població catalana davant la transició cap a la Reforma Horària. Districte Administratiu de la Generalitat ( c. del Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, juntament amb el director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, i la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés i Bosch, presentaran l’Estudi sobre percepció dels consumidors catalans enfront d’uns horaris i usos del temps d’acord amb propostes del Pla de transició cap a la Reforma Horària.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia