• A les 11.30 hores al Districte Administratiu de la Generalitat (Carrer del Foc, 57), es presenta l’Estudi sobre percepció dels consumidors catalans enfront d’uns horaris i usos del temps d’acord amb propostes del Pla de transició cap a la Reforma Horària, impulsat per l’Agència Catalana del Consum.
  • En l'acte de presentació de l’estudi hi participarà la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés Bosch, del Departament d’Igualtat i Feminismes.
El proper dilluns 4 d’abril a les 11:30 hores, l’Agència Catalana del Consum presentarà els resultats principals de l’Estudi sobre percepció dels consumidors catalans enfront d’uns horaris i usos del temps d’acord amb propostes del Pla de transició cap a la Reforma Horària.

L’acte de presentació de l’estudi, en què hi participarà la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés Bosch, del Departament d'Igualtat i Feminismes, estarà presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos Maduell. També hi particiàrà el director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias Grau.

L’estudi, impulsat per l’Agència Catalana del Consum i elaborat per l’Institut Opinòmetre, analitza principalment el posicionament de la població catalana davant d’una futura racionalització dels horaris del comerç, la restauració, el sector cultural o l’oci nocturn, d’acord amb el Pla Viure Millor que impulsa el Govern. A més, també s’analitza l'impacte de les noves tecnologies o l’afectació de la pandèmia en els hàbits de consum de la població.

La presentació tindrà lloc al Districte Administratiu de la Generalitat (Carrer del Foc, 57). Un cop finalitzada es realitzarà una atenció als mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats a assistir a l’acte, cal que ho confirmin prèviament en el correu comunicacio.consum@gencat.cat, indicant el nom del mitjà, el nom i cognoms del o la periodista i el DNI.

La presentació es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de l’Agència Catalana del Consum: https://www.youtube.com/watch?v=E6-HYIbbd2k.