La trobada té lloc els dies 6 i 7 d'abril al Pla d'Urgell

La directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i Gilabert, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés i Farré, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona Aixalà, inauguraran aquest dimecres el III Fòrum ENS – Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat, que se celebra al Pla d’Urgell-Espais de Ponent els dies 6 i 7 d’abril.

Aquesta és la tercera edició de la trobada referent de l’ecoturisme a Catalunya. Pots consultar el programa i tota la informació sobre el Fòrum ENS en el web ensforum.cat.

*Tots aquells mitjans interessats, podeu confirmar la vostra assistència (presencial o via streaming) a través del correu electrònic premsa.act@gencat.cat


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

09:30|Inauguració a Mollerussa del Fòrum ENS - Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat . Auditori de l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell ( av. de Jaume I, 1)|Mollerussa (Pla d'Urgell)

La directora general de Turisme, Marta Domènech, inaugurarà a Mollerussa el Fòrum ENS - Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat.