• La inauguració serà aquest divendres, 8 d'abril, a les 9.00 hores a l'Estadi Municipal Josep Otero de Tortosa
El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, i l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, juntament amb el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Antoni Gilabert, donaran inici a la 9a Diada Poliesportiva dels centres escolars del Baix Ebre. També hi assistiran l'adjunt a la Gerència Territorial de Salut, Joan Martín, i l'inspector del Departament d'Educació de les Terres de l'Ebre, Jordi Capdevila.

L'acte d'oberturà serà a les 9 hores a l'Estadi Municipal Josep Otero de Tortosa, i durant la jornada hi participaran uns 450 alumnes de primer d'ESO dels diversos centres escolars del Baix Ebre. L'activitat s'organitza en el marc dels actes de celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, 6 d'abril.

09:00|IX Diada Poliesportiva del Baix Ebre. Estadi municipal Josep Otero ( av. de l'Estadi, 13)|Tortosa (Baix Ebre)

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, participarà en l'acte d'inauguració de la 9a edició de la Diada Poliesportiva de centres escolars del Baix Ebre. L'acompanyaran l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Antoni Gilabert.