Sala de premsa

El CEO presenta la primera onada del Baròmetre de 2022

query_builder   7 abril 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El CEO presenta la primera onada del Baròmetre de 2022

Demà, dijous 7 d’abril, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2022.

El Baròmetre d’Opinió Política és una enquesta que el CEO realitza periòdicament des de l’any 2005. Inclou preguntes sobre el comportament polític, la valoració dels líders polítics, les preferències sobre les relacions Catalunya-Espanya, la valoració de les institucions, del context econòmic, i altres qüestions sociopolítiques d’interès.

Amb aquesta enquesta el CEO realitza una estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

El treball de camp del primer Baròmetre de l’any s’ha dut a terme de l’1 al 28 de març mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 2.000 individus.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores a la sala de premsa del CEO (Pau Claris, 138, 4a planta).

D’altra banda, atès que es tracta del primer Baròmetre que es realitza sota la seva direcció, a les 10:30h, el director del CEO, Jordi Muñoz, oferirà un brífing previ a la roda de premsa per a aquelles persones que hi estiguin interessades per explicar les novetats metodològiques del Baròmetre d’Opinió Política, tant pel que fa al qüestionari, com al disseny i qualitat de la mostra o el procés d’estimació de resultats electorals. Per confirmar la vostra assistència al brífing, envieu un correu electrònic a lortiz.ceo@gencat.cat.

11:00|El CEO presenta la primera onada del Baròmetre de 2022. C. Pau Claris, 138 4a planta|Barcelona (Barcelonès)

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats del primer Baròmetre d’Opinió Política de 2022.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia