Sala de premsa

Presentació de la 'Mobile Week Catalunya 2022'

query_builder   22 abril 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la 'Mobile Week Catalunya 2022'

  • El vicepresident Puigneró presidirà l’acte, que tindrà lloc aquest divendres 22 d’abril, a les 11h, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona), i es podrà seguir via

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya i Mobile World Capital Barcelona presenten la quarta edició de la 'Mobile Week Catalunya'. Enguany, la iniciativa arribarà a 16 territoris catalans que celebraran les seves activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania al llarg de les setmanes compreses entre el 25 d’abril al 28 de maig. Durant l’acte es realitzarà una fotografia de família amb els representants dels 16 municipis i territoris que participaran a la 'Mobile Week Catalunya 2022'.

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà la presentació, que també comptarà amb les intervencions de Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona, i Cristina Colom, responsable de 'Mobile Week' a la MWCapital.

L’acte també inclourà una taula rodona moderada per la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany, on la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, explicaran quin és l’impacte de la 'Mobile Week' al territori,  aportant el seu punt de vista com a nouvinguts o veterans de la iniciativa.

La 'Mobile Week Catalunya' és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona impulsada conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, i que compta amb el suport de CaixaBank i Damm. 

*Nota per als mitjans:

Els mitjans que vulguin cobrir l’acte de forma presencial, cal que confirmin l’assistència a Emily Henley (ehenley@tinkle.es / 661267 495).

Els mitjans que segueixin l’acte en línia via streaming podran formular preguntes enviant-les pel xat de la plataforma habilitada (indicant nom, mitjà, i a qui va dirigida la pregunta).

11:00|Presentació de la 'Mobile Week Catalunya 2022'. Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, presidirà la presentació de la quarta edició de la 'Mobile Week Catalunya', que enguany arribarà a 16 territoris catalans que celebraran les seves activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania al llarg de les setmanes compreses entre el 25 d’abril al 28 de maig. L'acte es podrà seguir via streaming.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia