Sala de premsa

La consellera Vilagrà i el ministre Bolaños es reuneixen aquest diumenge al Palau de la Generalitat

query_builder   24 abril 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà i el ministre Bolaños es reuneixen aquest diumenge al Palau de la Generalitat

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, es reuniran aquest diumenge, 24 d’abril, a les 10h al Palau de la Generalitat.

La reunió serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici. Quan acabi la reunió hi haurà una atenció als mitjans de comunicació. Primer atendrà el ministre Bolaños i, posteriorment, la consellera Vilagrà.

 

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir la reunió cal que disposin de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic abans de les 9.00h de demà diumenge a l’adreça comunicaciogovern. presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

 

10:00|La consellera Vilagrà i el ministre Bolaños es reuneixen al Palau de la Generalitat. Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, es reuniran al Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici. Quan acabi la reunió hi haurà una atenció als mitjans de comunicació. Primer atendrà el ministre Bolaños i, posteriorment, la consellera Vilagrà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia