Sala de premsa

Presentació de l'oferta educativa de Formació Professional per al curs 2022 - 2023 a les Terres de l'Ebre

query_builder   27 abril 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'oferta educativa de Formació Professional per al curs 2022 - 2023 a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i la directora dels Serveis Territorials d'Educació, Montserrat Perelló, presenten aquest dimecres, 27 d'abril, l'oferta educativa de Formació Professional per al proper curs 2022 - 2023 a les Terres de l'Ebre.

Educació oferta per al nou curs escolar graus de cicle mitjà i de cicle superior de Formació Professional nous i alhora implementa nous certificats de professionalitat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

La roda de premsa tindrà lloc a les 10.00 hores a la sala Abària de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, al carrer Montcada 23 de Tortosa.

10:00|Presentació de l'oferta de Formació Professional a les Terres de l'Ebre. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària ( c. de Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i la directora dels Serveis Territorials d'Educació de les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, presentaran l'oferta formativa per al nou curs escolar 2022-2023 en Formació Professional.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia