Sala de premsa

Verge i Benedí es reuneixen amb expertes en pressió estètica per avançar en el pla per a la seva erradicació 

query_builder   28 abril 2022 15:30

settings_input_antenna Convocatòria

Verge i Benedí es reuneixen amb expertes en pressió estètica per avançar en el pla per a la seva erradicació 

  • La trobada serà dijous 28 d’abril a les 15:30 h a l’auditori de l'Institut Català de les Dones. 
  • Els mitjans podran assistir a la primera part de la sessió, per prendre imatges i enregistrar les paraules de benvinguda de la consellera. 

 

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés, es reuniran amb expertes en pressió estètica per tal de dissenyar conjuntament el Pla d’acció per combatre-la impulsat des del Departament. Algunes de les expertes participants seran Bel Olid, Cinta Tort Cartro, Desirée Bela-Lobedde o Marta Pontnoui Farré. 

La reunió serà dijous 28 d’abril a les 15:30 h a l’auditori de l'Institut Català de les Dones (Plaça de Pere Coromines, 1 , Barcelona). Els mitjans podran assistir a la primera part de la trobada, prenent imatges i enregistrant les paraules de benvinguda que realitzarà la consellera.  

Els mitjans que vulguin assistir-hi han d’enviar un correu indicant el mitjà, el nom i el document d’identificació al correu icd.comunicacio@gencat.cat.  

15:30|La consellera Verge es reuneix amb expertes en pressió estètica. Auditori de l'Institut Català de les Dones ( pl. de Pere Coromines, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés, es reuniran amb expertes en pressió estètica per tal de dissenyar conjuntament el Pla d’acció per combatre-la impulsat des del Departament. Algunes de les expertes participants seran Bel Olid, Cinta Tort, Desirée Bela-Lobedde o Marta Pontnou. 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia