La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, assistirà a la inauguració de la Baixada dels Ramats de la 35ena Fira Ramadera i d’Artesania de Rasquera. La consellera farà una passejada per la fira juntament amb l’alcaldessa de Rasquera, Maria Àngels Llombart i el director dels Serveis Territorials del departament de Drets Socials a les Terres de l’Ebre, Felip Monclús.

A les 12h la consellera farà la tallada de la cinta inaugural de la baixada dels ramats. Abans de la inauguració, a les 10 h la consellera farà una visita institucional a l’Ajuntament, on signarà el Llibre d’honor de la localitat.

10:00|La consellera Cervera inaugura la Baixada dels Ramats de la Fira Ramadera i d'Artesania de Rasquera. Fira Ramadera i d'Artesania|Rasquera (Ribera d'Ebre)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, inaugurarà la Fira Ramadera i d’Artesania de Rasquera. L'acompanyarà el director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús. Posteriorment, també hi assistirà la directora dels Serveis Territorials de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de les Terres de l'Ebre, Lídia Pino.