La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, i la coordinadora del projecte de la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics 2030 del Department de la Presidència, Mònica Bosch, participaran demà a la reunió de la Taula estratègica de les estacions de muntanya.

La reunió començarà a les 16.30 hores a la sala de reunions del Parc Olímpic del Segre, a la Seu d’Urgell. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges (mut) cap al final de la trobada, a les 17.50 hores, i un cop acabi, aproximadament a les 18 hores, Alsina, Gavín i Bosch explicaran els acords presos en roda de premsa.

3 de maig de 2022

 CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Reunió de la Taula estratègica de les estacions de muntanya

DIA:

Dimecres, 4 de maig de 2022

HORA

18 hores

LLOC

 

Sala de reunions del Parc Olímpic del Segre (la Seu d’Urgell).

 

18:00|La consellera Alsina participa en la reunió de la Taula estratègica de les estacions de muntanya. Sala de reunions del Parc Olímpic del Segre|La Seu d'Urgell (Alt Pirineu)

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina; el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín; i la coordinadora del projecte de la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics 2030 del Department de la Presidència, Mònica Bosch, participaran en la reunió de la Taula estratègica de les estacions de muntanya. La reunió començarà a les 16.30 hores a la sala de reunions del Parc Olímpic del Segre, a la Seu d’Urgell. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges (mut) cap al final de la trobada, a les 17.50 hores, i un cop acabi, aproximadament a les 18h, Alsina, Gavín i Bosch explicaran els acords presos en roda de premsa. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, i el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, també hi aniran.