• Divendres, el conseller es reunirà amb la Síndica d'Aran i després atendran els mitjans de comunicació, a les 13.00 hores aproximadament

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, iniciarà demà, dijous 5 de maig, una visita territorial de dos dies a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran.

Demà, el conseller Argimon començarà la jornada visitant l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, al Pallars Jussà, i l’Hospital de Cartró de Cabdella, també del Pallars Jussà.

Divendres, 6 de maig, el conseller de Salut inaugurarà la formació SEM Projecte EGALURG a Pont de Suert (Alta Ribagorça). Després, es traslladarà a Vielha (Vall d’Aran) on visitarà el Conselh Generau d’Aran i es reunirà amb la Síndica d’Aran, Maria Vergés, per tractar temes de salut rellevants per al territori. Posteriorment, assistirà a la comissió mixta de seguiment de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh en matèria de salut.

Acompanyaran al conseller, entre d’altres autoritats, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, i el gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Felip Benavent.

Aquest divendres, a les 11.15h els mitjans gràfics podran gravar l’arribada del conseller al Conselh i la signatura del llibre d’honor. A les 12.45h hores, aproximadament, podran agafar imatges de la comissió i tot seguit, cap a les 13.00 hores, el conseller i la síndica atendran els mitjans de comunicació a la sala d’actes del Conselh.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Visita del conseller Argimon a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran

DIA:

Divendres, 6 de maig de 2022

HORA:

11.15h. Arribada del conseller i signatura del llibre d’honor (gràfics)

12.45h. Brut de la comissió (gràfics)

13.00h. Atenció als mitjans del conseller i la Síndica

LLOC:

Conselh Generau d’Aran (pl. d’Aran, 1-2, Vielha).

 

11:15|El conseller Argimon visita el Conselh Generau d'Aran. Conselh Generau d'Aran ( pl. d'Aran, 1-2)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

El conseller de Salut, Josep M. Argimon, visitarà el Conselh Generau d’Aran. Acompanyaran al conseller, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, i el gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Felip Benavent, entre d’altres autoritats.