• És un recull de 44 fotografies d’Alfons Rodríguez amb textos del periodista Xavier Aldekoa, que documenten les històries personals d’11 nens i nenes de 10 països africans que amb la seva capacitat de superació i fortalesa es revolten contra el destí

L’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la Unió Europea inaugurarà dijous, 12 de maig, l’exposició ‘Indestructibles’, que documenta les històries personals d’11 nens i nenes de 10 països africans que amb la seva capacitat de superació i fortalesa es revolten contra el seu destí. El projecte, del periodista Xavier Aldekoa i del fotògraf i realitzador documental Alfons Rodríguez, és una mirada a la generació del futur i als reptes d’un continent en evolució constant.

L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 18.00 hores a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la UE (Rue de la Loi / Wetstraat, 227) amb el delegat del Govern de Catalunya davant la Unió Europea, Gorka Knörr; el periodista Xavier Aldekoa, i el fotògraf i realitzador documental Alfons Rodríguez. Es projectarà el documental Indestructibles i posteriorment hi haurà un col·loqui amb els responsables del projecte i una visita a l’exposició.

La mostra recull 44 fotografies que relaten les vides d’11 nens i nenes d’Uganda, Mali, Cap Verd, Gàmbia, el Txad, Madagascar, Moçambic, la República Democràtica del Congo, Guinea Bissau i Etiòpia, persones que avancen com poden i que quan la situació es complica, intenten ser indestructibles i anar endavant.

Acreditacions: Els mitjans interessats a seguir l’acte caldrà que s’acreditin abans d’aquest dimecres, 11 de maig, a les 17 hores, enviant un correu electrònic a comms.eu@gencat.cat. 

18:00|Inauguració de l'exposició 'Indestructibles'. Espai Catalunya Europa (rue de la Loi / Wetstraat, 227)|Brussel·les (Bèlgica)

El delegat del Govern davant la Unió Europea, Gorka Knörr, encapçalarà l'acte d'inauguració de l'exposició Indestructibles, un projecte del periodista Xavier Aldekoa i el fotògraf i realitzador documental Alfons Rodríguez que vol ser una mirada a la generació del futur de l'Àfrica. L'acte consistirà en la projecció del documental 'Indestructibles', un col·loqui amb els autors i una visita a l'exposició.