La titular d'Acció Exterior i Govern Obert serà rebuda a l'Ajuntament, on signarà el Llibre d'Honor

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, visitarà demà divendres Sant Gregori, a la comarca del Gironès, on coneixerà les iniciatives d’acollida per part del municipi de refugiats ucraïnesos que han arribat aquestes darreres setmanes a Catalunya fugint de la guerra al país.

A més, la titular d'Acció Exterior i Govern Obert farà una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Gregori, on serà rebuda per l’alcalde, Joaquim Roca, i l’equip de govern. També signarà el Llibre d’Honor del consistori.

La consellera Alsina atendrà els mitjans a les 18 hores a l’Ajuntament. Es prega confirmar assistència enviant nom del periodista i mitjà pel qual es treballa a comunicacio.exteriors@gencat.cat.

18:00|La consellera Alsina visita Sant Gregori per conèixer l'acollida de refugiats ucraïnesos. Ajuntament de Sant Gregori ( av. de Girona, 33)|Sant Gregori (Gironès)

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, visitarà Sant Gregori, a la comarca del Gironès, per conèixer les iniciatives d’acollida per part del municipi de refugiats ucraïnesos. Alsina farà una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Gregori, on serà rebuda per l’alcalde, Joaquim Roca, i l’equip de govern. També signarà el Llibre d’Honor del consistori. La consellera atendrà els mitjans a les 18 hores a l’Ajuntament.