La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina donarà la benvinguda en aquesta jornada que forma part de la Setmana Mundial de l'Educació Superior

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, intervindrà dilluns, 16 de maig, en la jornada Diàlegs en l’Horitzó (Scanning) Four-stranded dialogs en el marc de la Setmana Mundial de l’Educació Superior a Barcelona, que se celebra del 16 al 20 de maig, i que inclou la World Higher Education Conference de la UNESCO (WHEC2022), del 18 al 20 de maig.

A les 17.40h, la consellera Geis clourà la Jornada. Prèviament, a les 16h, la consellera d‘Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, donarà la benvinguda als participants.

Amb aquesta jornada el Departament de Recerca i Universitats contribueix als objectius de la UNESCO promovent 4 diàlegs oberts que giraran al voltant de la intel·ligència artificial (IA), viure la inclusió i l’equilibri, pensar en clau global i veure el territori amb els ulls del coneixement. En el transcurs de la Jornada set experts debatran obertament sobre temes clau de l’educació superior pensant en el 2030 i plantejaran els reptes de l’educació superior més enllà del moment actual.

17:40|La consellera Geis clou la jornada 'Diàlegs en l'Horitzó (Scanning) Four-stranded dialogs' sobre el futur de l'educació superior . Sala Gran del Palau de Pedralbes ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, intervindrà en la jornada Diàlegs en l’Horitzó (Scanning) Four-stranded dialogs en el marc de la Setmana Mundial de l’Educació Superior a Barcelona, que se celebra del 16 al 20 de maig, i que inclou la World Higher Education Conference de la UNESCO (WHEC2022), del 18 al 20 de maig. A les 17.40h, la consellera Geis clourà la Jornada. Amb aquesta jornada el Departament de Recerca i Universitats contribueix als objectius de la UNESCO promovent 4 diàlegs oberts que giraran al voltant de la intel·ligència artificial (IA), viure la inclusió i l’equilibri, pensar en clau global i veure el territori amb els ulls del coneixement. En el transcurs de la Jornada set experts debatran obertament sobre temes clau de l’educació superior pensant en el 2030 i plantejaran els reptes de l’educació superior més enllà del moment actual.