• L'acció, emmarcada dins l'Estratègia Nacional de Drets Sexuals i Drets Reproductius, distribuirà productes menstruals reutilitzables i mediambientalment sostenibles (copes, calces i compreses) i oferirà educació menstrual en els centres educatius.
  • La consellera Verge presentarà el projecte a l'Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya el dilluns 16 de maig a les 11.30 h.
El dilluns 16 de maig tindrà lloc a l’Auditori del Districte Administratiu la presentació de l'acció d’equitat menstrual "La meva regla, les meves regles". Amb la posada en marxa d’aquest projecte, s’iniciarà una tasca formativa i de sensibilització sobre la menstruació en els centres educatius, així com de distribució de productes menstruals reutilitzables i mediambientalment sostenibles (copes, calces i compreses) a joves de tercer d’ESO de tot el territori.

També es presentaran els materials divulgatius i pedagògics que s’utilitzaran en les formacions, que expliquen el funcionament dels diferents productes que es repartiran entre les joves i parlen sense tabús i d'una manera desenfada sobre la menstruació.

L’acte de presentació arrencarà a les 11.30 h i comptarà amb la intervenció de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestres.

Per als mitjans que tinguin interès en assistir a la presentació, es demana que es confirmi l’assistència a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat i que s’arribi al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya a les 11.15 h (accés per carrer del Foc, 57, edifici A de Barcelona).

En cas de voler aparcament, cal especificar-ho en el correu electrònic de confirmació, detallant la matrícula, i entrar per l’Edifici B.

També serà possible fer el seguiment de la sessió en línia a través d’aquest enllaç. Al final de l’acte els mitjans podran realitzar preguntes, tant presencialment com telemàticament.

11:30|La consellera Verge presenta el projecte 'La meva regla, les meves regles' que promou l'equitat menstrual en els centres educatius . C. del Foc, 57|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà el projecte La meva regla, les meves regles a l'Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya. L’acció, emmarcada dins l'Estratègia Nacional de Drets Sexuals i Drets Reproductius, distribuirà productes menstruals reutilitzables i mediambientalment sostenibles (copes, calces i compreses) i oferirà educació menstrual als centres educatius.