Sala de premsa

El president Aragonès participarà demà a l'acte inaugural de la Conferència Mundial d'Educació Superior de la UNESCO

query_builder   18 maig 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès participarà demà a l'acte inaugural de la Conferència Mundial d'Educació Superior de la UNESCO

  • La conferència, on es presentarà el full de ruta que guiarà el sector universitari els propers deu anys, és la primera vegada que se celebra fora de la seu de la UNESCO

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, participarà demà, dimecres 18 de maig, a Barcelona a la Conferència Mundial d’Educació Superior de la UNESCO (WHEC2022), un esdeveniment de referència mundial que durant tres dies abordarà els reptes del sector universitari per a la propera dècada.

A l’acte, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Fira de Barcelona, a partir de les 12 hores, també hi assistirà la directora general de la UNESCO, Audrey Azoulay, i les conselleres de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.

Per primera vegada, aquest 2022 la WHEC se celebra fora de la seu de la UNESCO. La conferència reunirà presencialment a Barcelona unes 1.600 persones, entre les quals hi haurà alts representants dels governs d’arreu del món, rectorats d’universitats del món, responsables de xarxes universitàries internacionals, estudiants, institucions, ONGs i empreses, així com altres experts en matèria d’educació superior.

L’objectiu de la WHEC2022 és replantejar les idees i pràctiques de l’educació superior per garantir el desenvolupament sostenible del planeta i la humanitat. En el marc de la conferència, la UNESCO presentarà el full de ruta que guiarà el sector universitari durant els propers deu anys per convertir-lo en un actor clau davant les dificultats i les crisis sociosanitàries del temps actuals.

Nota: Per poder accedir al recinte de la WHEC2022 és imprescindible que els mitjans s’inscriguin a través d’aquest enllaç.

12:00|Conferència Mundial d'Educació Superior de la UNESCO. Palau de Congressos de la Fira de Barcelona (av. de la Reina Maria Cristina s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, participarà a l'acte d'inauguració de la Conferència Mundial d’Educació Superior de la UNESCO (WHEC2022). A l’acte també hi assistirà la directora general de la UNESCO, Audrey Azoulay, i les conselleres de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.

NotaPer poder accedir al recinte de la WHEC2022 és imprescindible que els mitjans s’inscriguin a través d’aquest enllaç

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia