Sala de premsa

La consellera Jordà presenta una nova línia d'ajuts adreçats a l'arranjament i millora de camins rurals

query_builder   19 maig 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Jordà presenta una nova línia d'ajuts adreçats a l'arranjament i millora de camins rurals

Demà dijous 19 de maig, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presentarà a les 11:00 a Sant Salvador de Guardiola (Bages) una nova línia d’ajuts adreçats a l’arranjament i millora de camins d’accés a nuclis rurals habitats, a serveis bàsics i a explotacions agràries en àrees rurals i en comarques de muntanya.

La presentació tindrà lloc davant les instal·lacions que la Fundació Ampans (41°40'38.0"N 1°44'59.0"E), una entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual, té al terme municipal de Sant Salvador de Guardiola. Aquest centre es troba ubicat en una finca on els accessos són camins rurals que exemplifiquen el tipus de camins beneficiaris d’aquest ajut.

L’acte començarà amb la visita dels camins rurals d’accés a la finca (41.672776, 1.752695)  i posteriorment, la consellera es desplaçarà fins el centre, on explicarà el detall d’aquests ajuts. Els mitjans gràfics podran acompanyar a la consellera durant la visita i prendre imatges de les infraestructures viàries rurals de l’entorn.

 

11:00|La consellera Jordà presenta una nova línia d'ajuts adreçats a l'arranjament i millora de camins rurals. Camí d'accés a la Fundació Ampans (41.672776, 1.752695)|Sant Salvador de Guardiola (Bages)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presentarà una nova línia d’ajuts adreçats a l’arranjament i millora de camins d’accés a nuclis rurals habitats, a serveis bàsics i a explotacions agràries en àrees rurals i en comarques de muntanya.

`