Sala de premsa

La consellera Vilagrà inaugura una jornada de debat sobre la nova Llei de Governs Locals de Catalunya

query_builder   19 maig 2022 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà inaugura una jornada de debat sobre la nova Llei de Governs Locals de Catalunya

  • La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, obrirà demà, dijous 19 de maig a les 10:15 hores, el semaninari Repensant el Govern local: cap a la fi de la uniformitat coorganitzat per l'Institut d’Estudis de l’Autogovern i la Secretaria de Governs Locals i de Relacions amb l'Aran.

  • Inervindrà també el president de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern, Joan Ridao, i hi participaran el catedràtic Tomàs Font; la professora Sílvia Díez; la catedràtica Concepción Barrero; el professor Marc Vilalta; el catedràtic Ricardo Rivero; el professor Ramon Galindo i el catedràtic Joaquim Solé.

L’objectiu de la jornada de debat és presentar una panoràmica de la situació del món local davant la nova normativa en matèria de governs locals de Catalunya. Es parteix d’una situació molt heterogènia amb nivells diferents i administracions amb recursos i possibilitats molt diverses. Aquesta heterogeneïtat planteja problemes notables en el context actual d’incertesa, tant pel que fa a l’organització, com pel que fa a les competències i els recursos, la qual cosa porta a la consideració d’escenaris asimètrics, en els que es pugui respondre a situacions tan diverses com aquelles que afronten els petits municipis o les realitats metropolitanes.

Durant el semaninari inervindrà també el president de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern, Joan Ridao, i hi participaran el catedràtic Tomàs Font; la professora Sílvia Díez; la catedràtica Concepción Barrero; el professor Marc Vilalta; el catedràtic Ricardo Rivero; el professor Ramon Galindo i el catedràtic Joaquim Solé.Serà una presentació en format híbrid – presencial i telemàtic. Es podrà seguir a través dc'aquest enllaç: https://bit.ly/3NptVxx

Els mitjans que vulguin assistir-hi s’han d’acreditar enviant un correu a iea@gencat.cat, abans del dia 19 de maig a les 9 h indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. Només hi podrà assistir una persona per mitjà o dues si són televisions.

10:15|La consellera Vilagrà inaugura una jornada de debat sobre la nova Llei de Governs Locals de Catalunya. Auditori del Palau de la Generalitat ( c. Sant Sever, 2)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, obrirà el seminari Repensant el Govern local: cap a la fi de la uniformitat, corganitzat per l'Institut d’Estudis de l’Autogovern i la Secretaria de Governs Locals i de Relacions amb l'Aran. Intervindrà també el president de l’Institut, Joan Ridao.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia