Sala de premsa

Jornada de conclusió del projecte transfronterer "Avenir, un futur als Pirineus per a infants i joves migrats sols"

query_builder   19 maig 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada de conclusió del projecte transfronterer "Avenir, un futur als Pirineus per a infants i joves migrats sols"

  • El secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, obrirà la jornada, que comptarà també amb la participació del director del Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Lleida, Vidal Vidal

El secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra i Rovira, inaugurarà a la jornada de tancament del projecte transfronterer “Avenir, un futur als Pirineus per a infants i joves migrats sols”, que s’ha desenvolupat durant tres anys amb el suport dels fons FEDER de la Unió Europea.

El secretari serà l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte, a les 10 h del matí, en què també hi intervindrà el director del Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Lleida, Vidal Vidal i Culleré, per la participació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en aquest projecte.

La jornada es desenvoluparà durant tot el dia amb taules rodones i activitats adreçades tant als 15 joves beneficiaris del programa a Catalunya, com als de la banda francesa.

10:00|Jornada de conclusió del projecte transfronterer Avenir. Epicentre. Centre de visitants del Geoparc ( pg. del Vall, 13)|Tremp (Pallars Jussà)

El secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra i Rovira, inaugurarà la jornada de tancament del projecte transfronterer  “Avenir, un futur als Pirineus per a infants i joves migrats sols”, que s’ha desenvolupat durant tres anys amb el suport dels fons FEDER de la Unió Europea. El secretari serà l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte en què també hi intervindrà el director del Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Lleida, Vidal Vidal i Culleré, per la participació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en aquest projecte.

`