Els consellers d'Economia i Hisenda i de Drets Socials atendran els mitjans de comunicació a les 13.15h a l'espai de la FECOLL

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, assistiran demà dissabte a l’Aplec del Caragol de Lleida, que té lloc del 20 al 22 de maig als Camps Elisis.

Els consellers atendran els mitjans de comunicació a les 13.15h a l’espai de la FECOLL, l’entitat que aglutina les colles que hi participen.

Tot seguit, faran un recorregut pel recinte on se celebra la festa, declarada Festa d’Interès Turístic Nacional i Festa Tradicional d’Interès Nacional. Durant el recorregut, els acompanyarà el primer tinent d’alcalde de la Paeria de Lleida, Toni Postius, i el president de la FECOLL, Ferran Perdrix.

13:15|Els consellers Giró i Cervera participen en l'Aplec del Caragol. Passeig central dels Camps Elisis|Lleida (Segrià)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, assistiran  a l’Aplec del Caragol de Lleida, que té lloc del 20 al 22 de maig als Camps Elisis. Els consellers atendran els mitjans de comunicació a les 13.15h a l’espai de la FECOLL, l’entitat que aglutina les colles que hi participen. Tot seguit, faran un recorregut acompanyats el primer tinent d’alcalde de la Paeria de Lleida, Toni Postius, i el president de la FECOLL, Ferran Perdrix.