Sala de premsa

Igualtat i Feminismes reparteix productes menstruals reutilitzables a les alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell

query_builder   23 maig 2022 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

Igualtat i Feminismes reparteix productes menstruals reutilitzables a les alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell

  • La sessió es durà a terme dilluns dia 23 de maig al matí, assistiran la secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, i la directora territorial d’Igualtat i Feminismes a Girona Marta Casacuberta Solà.
El projecte ‘La meva regla, les meves regles’ arriba el pròxim dilluns 23 de maig als 108 alumnes de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell. El repartiment de copes menstruals, calces i compreses reutilitzables a alumnes de tercer d’ESO anirà acompanyat d’una sessió formativa sobre educació menstrual duta a terme per una llevadora i una infermera en el marc del Programa Salut i Escola. Durant la sessió, s’explica el funcionament dels productes i s'acompanyarà en el coneixement del propi cos i del cicle menstrual.

La secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, i la directora territorial d’Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà, participaran en aquesta primera sessió formativa. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la darrera part de la sessió, en què es farà el repartiment dels productes menstruals reutilitzables i la llevadora i la infermera explicaran com utilitzar-los. A més, en finalitzar la sessió podran entrevistar a alumnes que hi hagin participat.

Per assistir a la sessió formativa és imprescindible acreditar-se abans de dilluns a les 8 h enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

Es convoca als mitjans interessats a les 10:15 h a l’Institut Baix Empordà (Av. de les Corts Catalanes, 7, Palafrugell).

10:15|Igualtat i Feminismes reparteix productes menstruals reutilitzables a les alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell. Institut Baix Empordà ( av. de les Corts Catalanes, 7)|Palafrugell (Baix Empordà)

La secretaria de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, i la directora territorial d'Igualtat i Feminismes, Marta Casacuberta, participaran en la sessió on es repartiran els productes menstruals reutilitzables (copes, calces i compreses) del projecte La meva regla, les meves regles. L'acció, que també contempla una sessió d’educació menstrual duta a terme per una llevadora i una infermera, està dirigida a alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Baix Empordà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia