Demà, dimarts 24 de maig, a les 19.15 h, es farà la conferència de premsa per presentar la 60a Assemblea General de Medcruise, un esdeveniment clau per a la indústria de creuers de la Mediterrània que se celebra per primera vegada a la Costa Brava.

A l'acte intervindran: el secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, la primera tinent d'alcalde de Roses, Montse Mindan, i la presidenta de Medcruise, Figen Ayan.
Data: 24 de maig
Hora: 19.15 h
Lloc: Hostal La Gavina, pl. Rosaleda, s/n, s'Agaró

19:15|Presentació de la 60a Assemblea General de Medcruise - Costa Brava. Hostal La Gavina ( pl. Rosaleda, s/n)|Castell-Platja d'Aro i s'Agaró (Baix Empordà)

El secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín; el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; l'alcalde de Palamós, Lluís Puig; la primera tinent d'alcalde de Roses, Montse Mindan; i la presidenta de Medcruise, Figen Ayan, participaran en la conferència de premsa per presentar l'Assemblea General de Medcruise, un esdeveniment clau per a la indústria de creeurs de la Mediterrània que se celebra per primera vegada a la Costa Brava.