Sala de premsa

Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

query_builder   31 maig 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernandez, presideix aquest dimarts, 31 de maig, a les 09.30 hores, la sessió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Un cop finalitzi la reunió, cap a les 11.45 hores aproximadament, Albert Salvadó Fernandez presentarà en roda de premsa els temes més destacats que tractaran al Consell de Direcció. Abans, a les 11.30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges.

La roda de premsa, com també la reunió, tindrà lloc a la seu de la Generalitat del Govern a les Terres de l'Ebre, plaça de Gerard Vergés, 1, de Tortosa.

09:30|Consell de Direcció del Govern a les Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernandez, presidirà la reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Un cop finalitzi, a les 11.45 hores, presentarà en roda de premsa els temes més destacats durant la sessió.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia