La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, clourà la jornada que començarà a les 11h

El Departament de Recerca i Universitats organitzarà aquest dijous, 2 de juny, la jornada “El català, punt de trobada” on es donaran a conèixer les principals mesures acordades al voltant del Pla d’Enfortiment de la Llengua Catalana en el sistema universitari i de recerca de Catalunya que es va presentar el passat mes de gener. La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, clourà la jornada, que començarà a les 11h, a l’Auditori Meier del MACBA.

L’acte comptarà amb la participació de Xavier Quinquillà, director general d'Impacte Territorial i Social del Coneixement, que explicarà les principals novetats del Pla d’Enfortiment del Català; Javier Lafuente, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actual president de la Xarxa Vives d’Universitats; i Josep Samitier, director de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), i president de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), entre altres.

La jornada es podrà seguir en directe al canal de Youtube del Departament

11:00|La consellera Geis clou la jornada 'El català, punt de trobada'. Auditori Meier del MACBA. Pl. Joan Coromines, s/n|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, clourà la jornada El català, punt de trobada on es donaran a conèixer les principals mesures acordades al voltant del Pla d’Enfortiment de la Llengua Catalana en el sistema universitari i de recerca de Catalunya que es va presentar el passat mes de gener. La jornada començarà a les 11h, a l’Auditori Meier del MACBA. El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, assistirà a l'acte. Hi participaran Xavier Quinquillà, director general d'Impacte Territorial i Social del Coneixement; Javier Lafuente, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actual president de la Xarxa Vives d’Universitats; i Josep Samitier, director de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), i president de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), entre altres. La jornada es podrà seguir en directe al canal de Youtube del Departament.