Els objectius són compartir bones pràctiques en la gestió de la diversitat religiosa i promoure i debatre sobre la llibertat religiosa i de consciència al món

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, inaugurarà dijous, 2 de juny, a les 9.30 del matí, el I Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència. A l’acte, també hi serà present la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley. La jornada inaugural comptarà amb la participació del rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell, i la directora de la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència, Míriam Díez.

El Congrés ha estat convocat per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia i per la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

L’esdeveniment comptarà amb desenes d’experts i acadèmics en matèria de llibertat religiosa o de ciències de les religions, procedents dels cinc continents. Durant els dos dies del Congrés compartiran experiències i debatran sobre la situació internacional i les tendències sobre la llibertat religiosa i de consciència.

La inauguració es podrà seguir en format híbrid (presencial i per YouTube). Els mitjans de comunicació que hi vulguin assistir presencialment s’han d’acreditar enviant un correu a premsa.justicia@gencat.cat, abans de les 14 h de demà dimecres, 1 de juny. Els que vulguin seguir-la mitjançant YouTube podran fer-ho a l’adreça següent: https://www.youtube.com/c/BlanquernaEdu 

 

ACTE:

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, inaugurarà el I Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència

DIA:

Dijous, 2 de juny

HORA:

9:30 h

LLOC:

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Aula B12.

(Edifici Biblioteca, pis, 1r) Valldonzella, 12. Barcelona.

 

09:30|La consellera Ciuró inaugura el I Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència. Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.Ed. Biblioteca ( c. Valldonzella, 12)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà el  I Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència. A l’acte, també hi serà present la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley. La jornada inaugural comptarà amb la participació del rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell, i la directora de la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència, Míriam Díez.