Sala de premsa

El conseller Argimon participa en la presentació del model d'atenció pediàtrica a l'Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria

query_builder   1 juny 2022 19:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Argimon participa en la presentació del model d'atenció pediàtrica a l'Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà demà dimecres, 1 de juny, a les 19.30 hores a la sessió de la Societat Catalana de Pediatria sobre el model d’atenció pediàtrica a l’atenció primària a Catalunya.

El nou model d’atenció pediàtrica serà presentat per la presidenta de la Societat Catalana de Pediatria, Anna Gatell; pel president de la Secció d’Atenció primària de la Societat Catalana de Pediatria, Manel Enrubia; pel vicepresident de la Societat Catalana de Pediatria, Ramon Capdevila, i per la presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica, Susanna Campo. El conseller Argimon farà la cloenda d’aquesta sessió.

A l’acte també hi assistirà la directora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Gemma Craywinckel; la directora general de Planificació en Salut, Aina Plaza; i el director estratègic de la Comissió Departamental per a l’Impuls Estratègic en l’Atenció Primària i la Salut Comunitària, Rafa Ruiz.

*Els mitjans interessats en assistir a l’acte, que es farà a la Societat Catalana de Pediatria (Major de Can Caralleu, 1-7, de Barcelona), s’hauran d’acreditar prèviament a scpediatria@academia.cat

19:30|El conseller Argimon participa en la presentació del model d'atenció pediàtrica a l'Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria. Societat Catalana de Pediatria ( Major de Can Caralleu, 1-7)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, clourà la sessió de la Societat Catalana de Pediatria sobre el model d’atenció pediàtrica a l’atenció primària a Catalunya. El nou model d’atenció pediàtrica serà presentat per la presidenta de la Societat Catalana de Pediatria, Anna Gatell; pel president de la Secció d’Atenció primària de la Societat Catalana de Pediatria, Manel Enrubia; pel vicepresident de la Societat Catalana de Pediatria, Ramon Capdevila, i per la presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica, Susanna Campo. A l’acte també hi assistirà la directora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Gemma Craywinckel; la directora general de Planificació en Salut, Aina Plaza; i el director estratègic de la Comissió Departamental per a l’Impuls Estratègic en l’Atenció Primària i la Salut Comunitària, Rafa Ruiz.

`