Sala de premsa

S'inicien els treballs de plantació d'un camp experimental de cultiu de kiwis a la Ribera d'Ebre

query_builder   2 juny 2022 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

S'inicien els treballs de plantació d'un camp experimental de cultiu de kiwis a la Ribera d'Ebre

El proper dijous la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, acompanyada del director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a les Terres de l’Ebre, Jesús Gómez, i tècnics de l’IRTA, visitarà a Benissanet els treballs de plantació de kiwis, en el marc del projecte pilot endegat pel Departament per estudiar la viabilitat d’aquet cultiu a la comarca.

La introducció de plantacions de kiwi a la zona és una de les propostes del Pla de diversificació de cultius que promou el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per fer front al virus de la sharka que ha originat danys molt greus als fruiters de pinyol. Els camps experimentals seran un banc de proves obert a la visita i consulta dels agricultors que hi estiguin interessats.

11:30|Visita als treballs de plantació de kiwis en el marc d'una prova pilot endegada a la Ribera d'Ebre. Camps experimentals: https://goo.gl/maps/YVGeKxLSgGxRGjHeA|Benissanet (Ribera d'Ebre)

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, visitarà els treballs de plantació de kiwis en el marc d’una prova pilot endegada a la Ribera d’Ebre.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia