Exposició 'Catalunya Nord. 40 anys d'Arrels, 40 anys d'un país' a les Terres de l'Ebre
La directora del Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, M. Victòria Almuni, amb la presència de Lluís Dagues, membre del Consell d'administració de l'Associació Arrels, inaugura l'exposició itinerant "Catalunya Nord. 40 anys d'Arrels, 40 anys d'un país" aquest divendres, 3 de juny, a les 10.30 hores a la seu del Departament, al carrer Jaume Ferran 4 de Tortosa.

L'exposició, produïda per l'Associació Arrels, arriba a les Terres de l'Ebre, provinent de Lleida i seguint el recorregut per Catalunya, amb el propòsit de mostrar els principals esdeveniments dels darrers 40 anys (1981 - 2021) a la Catalunya del nord.

L'exposició mostra de manera pedagògica i didàctiva una actualitat que permet veure com la ciutadania de la Catalunya del nord ha protagonitzat lluites socials, ecologistes o culturals en defensa del territori. L'exposició es podrà visitar fins al 15 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a la seu del Palau Oliver de Boteller de Tortosa.

10:30|Inauguració de l'exposició 'Catalunya Nord. 40 anys d'Arrels, 40 anys d'un país'. Serveis Territorials de Cultura. Palau Oliver de Boteller ( c. Jaume Ferran, 4)|Tortosa (Baix Ebre)

La directora dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, M. Victòria Almuni, inaugurarà l'exposició itenerant Catalunya Nord. 40 anys d'Arrels, 40 anys d'un país. L'acompanyarà Lluís Dagues, membre del Consell d'administració de l'Associació Arrels.