Demà dijous, 2 de juny, a les 11.30 h, la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la responsable del Fons Patrimonial de la Biblioteca Carles Rahola de Girona, Miriam Oviedo, presentaran davant la premsa el fons bibliogràfic de la farmàcia de l’antic Hospital Santa Caterina, un cop finalitzades les tasques de catalogació i conservació preventiva.

El fons documental està format per llibres i revistes de temàtica mèdica i farmacèutica d’entre els segles XVII i XX, un total de 162 obres en 239 volums, i esdevé de gran importància tant pel seu contingut documental com pel seu context històric i social.

Aquest projecte, iniciat el 2021, ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Generalitat Girona, el Museu d'Art de Girona i la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola.

L’atenció als mitjans es farà a la mateixa farmàcia de l’antic Hospital Santa Caterina, ubicada a la seu de la Generalitat a Girona.

11:30|Presentació del fons bibliogràfic de la farmàcia de l'antic Hospital Santa Caterina de Girona. Farmàcia de l'antic Hospital Santa Caterina. Seu de la Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i la responsable del Fons Patrimonial de la Biblioteca Carles Rahola de Girona, Miriam Oviedo, presentaran davant la premsa el fons bibliogràfic de la farmàcia de l’antic Hospital Santa Caterina, un cop finalitzades les tasques de catalogació i conservació preventiva.