• El protocol el signaran el vicepresident Puigneró i el president de Microsoft Espanya, Alberto Granados, demà divendres, 3 de juny, a les 16.30h, al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona

El Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya acollirà demà divendres, 3 de juny, a les 16.30h, la signatura i presentació del ‘Protocol per al desenvolupament i la innovació en el sector TIC’ entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, i la companyia tecnològica Microsoft.

Signaran el protocol el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el president de Microsoft Espanya, Alberto Granados, que també donaran a conèixer els principals acords i àmbits de col·laboració inclosos en el marc de cooperació mútua que estableix el protocol i atendran les preguntes dels mitjans.

16:30|El vicepresident Puigneró signa el protocol de col·laboració entre la Generalitat i Microsoft per al desenvolupament i la innovació en el sector TIC. Districte Administratiu ( c. del Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el president de Microsoft Espanya, Alberto Granados, signaran i presentaran el ‘Protocol per al desenvolupament i la innovació en el sector TIC’ entre la Generalitat de Catalunya i la companyia tecnològica Microsoft.