Sala de premsa

Educació comparteix amb el món local i entitats l'estat del desplegament del Decret d'admissió

query_builder   7 juny 2022 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

Educació comparteix amb el món local i entitats l'estat del desplegament del Decret d'admissió

El Departament d'Educació compartirà amb el món local i entitats l’estat del desplegament del Decret d’admissió d’alumnat, en l’acte Equitat per a la transformació educativa. Un esdeveniment que tindrà lloc el proper dimarts 7 de juny al Teatre Principal de la localitat d’Arenys de Mar, a partir de les 17h.

 

La jornada permetrà posar en comú les mesures desenvolupades per a la millora de l'equitat educativa i del repartiment equitatiu de l’alumnat arran de l'aplicació del Decret de la programació de l'oferta educativa i del procediment d'admissió d’alumnat.

 

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, clourà la jornada. També hi participaran la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, la directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Raquel Garcia, i l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno.

 

L’acte inclourà una taula rodona amb els agents que intervenen en el procés de planificació: la regidora d’Educació de Santa Coloma de Farners, Carme Dilmé; la inspectora i presidenta de la Comissió de Garanties d'Admissió de Salt, Mercè Juanola; la directora de l’EAP de Sabadell, Cynthia Sabaté; el responsable de Programació de l’oferta de llocs escolars del Departament d'Educació, Joan Brunet; i la responsable de l’OME de Balaguer, Carme Brusau.

 

* L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Departament d'Educació en el següent enllaç https://youtu.be/9e-wgvTp1pQ

 

17:00|El conseller Gonzàlez- Cambray clou la jornada d'Equitat per a la transformació educativa. Teatre Principal d'Arenys de Mar ( c. de l'Església, 45-47)|Arenys de Mar (Maresme)

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, clourà la jornada d'Equitat per a la transformació educativa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia