El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà la sessió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani que es desenvoluparà demà, dimecres, 8 de juny, a Barcelona.

La jornada comptarà amb la participació de la coordinadora del Corredor Mediterrani de la Comissió Europea, Iveta Radicová, i l’assistència dels presidents dels Ports de Barcelona i de Tarragona i de representants del teixit empresarial.

 

El vicepresident Puigneró obrirà la sessió, que tindrà lloc al Recinte Modernista Sant Pau, a les 17 hores. En la sessió també intervindran el secretari general del Departament, Ricard Font, i el secretari de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín.

 

Per cobrir informativament aquest acte, caldrà acreditar-se prèviament mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a premsa.tes@gencat.cat abans de les 10 hores de demà 8 de juny, tot indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

17:00|El vicepresident Puigneró presideix la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani. Recinte Modernista Sant Pau ( c. Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà la sessió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani. La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez; la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès; el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; i la directora dels Serveis Territorials de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de les Terres de l'Ebre, Lídia Pino, hi assistiran.