Sala de premsa

La consellera Ciuró participa en l'homenatge en record de la Yaiza, un any després del seu assassinat

query_builder   8 juny 2022 19:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ciuró participa en l'homenatge en record de la Yaiza, un any després del seu assassinat

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, participarà demà, dimecres 8 de juny, a les 19 hores, en l’homenatge que es farà a Sant Boi de Llobregat en record de la Yaiza, la nena víctima de violència vicària, assassinada a mans de la seva mare.

En l’acte, on també participaran les alcaldesses de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i de Sant Joan Despí, Belén García, es descobrirà la figura d’una papallona amb el seu nom que quedarà instal·lada al jardí de les papallones, situat al parc de la Muntanyeta.

Ara fa un any, Catalunya va viure un fet que va causar una profunda commoció: la mort de la Yaiza, la nena de quatre anys de Sant Boi, a mans de la seva mare, amb qui era en aquell moment al seu domicili a Sant Joan Despí.

Amb aquest acte, impulsat per la família de la Yaiza, el Departament de Justícia se suma als ajuntaments de Sant Boi de Llobregat i de Sant Joan Despí per expressar el seu suport al pare de la Yaiza i a la resta de la família. Les institucions assistents manifesten el seu compromís per treballar conjuntament contra qualsevol tipus de violència cap a la infància, vingui d’on vingui.

 

 

ACTE:

La consellera Ciuró participa en l’homenatge en record de la Yaiza, un any després de la seva mort

DIA:

Dimecres, 8 de juny

HORA I

LLOC:

 

 A les 19:00 hores.

Jardí de les papallones. Parc de la Muntanyeta (al costat de la biblioteca). Parc de la Muntanyeta. Baldiri Aleu, 6

Sant Boi de Llobregat

 

19:00|La consellera Ciuró participa en l'homenatge en record de la Yaiza, un any després del seu assassinat . Jardí de les papallones. Parc de la Muntanyeta ( c. Baldiri Aleu, 6)|Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, participarà en l’homenatge que es farà a Sant Boi de Llobregat en record de la Yaiza, la nena víctima de violència vicària, assassinada a mans de la seva mare.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia