La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, i l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler Martínez, mantindran aquest dijous una reunió de treball per avançar en l’agenda per a la protecció del delta del Llobregat i impulsar i preservar l’activitat del parc agrari.

En aquest sentit, la consellera aprofitarà la trobada per explicar les principals línies de la proposta d’ampliació de les Zones d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) del delta. Amb aquest proposta, el Departament vol donar resposta a la carta d’emplaçament de la Comissió Europea on s’instava a reforçar les mesures de protecció del delta.

Després de la trobada la consellera Jordà i l’alcalde Mijoler faran una visita que podran seguir els mitjans gràfics a la Porta del Delta i el Mirador de l’Illa i, tot seguit, atendran els mitjans de comunicació.

11:30|La consellera Jordà presenta la proposta d'ampliació de les zones ZEPA del delta del Llobregat. Porta del Delta (Oficina d'Informació Turística del Prat de Llobregat), a la platja del Prat|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presentarà acompanyada de l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, la proposta d’ampliació de les zones ZEPA del delta del Llobregat.