El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, juntament amb la secretària general del Departament, Meritxell Masó; la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària, Azucena Carranzo, i el president de la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya, Albert Tuca, faran una roda de premsa demà divendres, 17 de juny, per valorar el primer any de desplegament de la Llei de l’Eutanàsia a Catalunya. Hi participaran 
La roda de premsa, que començarà a les 11.00 hores, tindrà un format híbrid (presencial i telemàtic) i es farà des de la Sala d’actes del Departament de Salut (Pavelló Ave Maria. Travessera de les Corts, 131-159, Barcelona).

Els mitjans que vulguin assistir presencialment a la roda s’han d’acreditar a través del correu premsa.salut@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.

La roda també es podrà seguir de forma telemàtica a través de Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/84444563680?pwd=ZWF1aSs0NGdmOEg0MXd0YVFscVdUQT09

ID de la reunió: 844 4456 3680
Codi d’accés: 072433

I també és podrà seguir per Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=7uvAWsbuHac

11:00|El conseller Argimon valora el desplegament del primer any de la Llei de l'Eutanàsia a Catalunya. Sala d'actes del Departament de Salut. Pavelló Ave Maria ( trav. de les Corts, 131 - 159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep M. Argimon, valorarà en roda de premsa el primer any de desplegament de la Llei de l’Eutanàsia a Catalunya. La secretària general del Departament, Meritxell Masó; la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària, Azucena Carranzo; i el president de la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya, Albert Tuca, hi assistiran.