La trobada tindrà lloc demà divendres, 17 de juny, a la seu del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, encapçalarà la delegació catalana a la subcomissió tècnica de la Bilateral d’Infraestructures Estat-Generalitat en què estarà acompanyat per la secretària general del Departament de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general del Departament d’Economia, Jordi Cabrafiga; el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Bernat Costas; el president de l’Associació de Municipis de Catalunya, Lluís Soler; i la presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya, Olga Arnau. En la delegació de l’Estat hi haurà el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores.

 

Els mitjans gràfics interessats podran enregistrar imatges de l’inici de la trobada, a les 12 hores. Finalitzada la reunió, el secretari general Ricard Font, atendrà els mitjans de comunicació.

 

12:00|Reunió de la subcomissió tècnica de la Bilateral d'Infraestructures Estat -Generalitat . Departament de la Vicepresidència ( av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, encapçalarà la delegació catalana a la subcomissió tècnica de la Bilateral d’Infraestructures Estat-Generalitat en què estarà acompanyat per la secretària general del Departament de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general del Departament d’Economia, Jordi Cabrafiga; el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Bernat Costas; el president de l’Associació de Municipis de Catalunya, Lluís Soler; i la presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya, Olga Arnau. En la delegació de l’Estat hi haurà el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores. Els mitjans gràfics interessats podran enregistrar imatges de l’inici de la trobada, a les 12 hores. Finalitzada la reunió, el secretari general Ricard Font, atendrà els mitjans de comunicació.