La directora dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, M. Victòria Almuni, i la coordinadora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, inauguren l'exposició itinerant "Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya" aquest dimecres, 22 de juny, a les 19.00 hores a la seu del Departament. També hi participarà el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Enric Roig.

L'acte d'inauguració comptarà amb la xerrada "Les bruixes: entre la història i la tradició", a càrrec de l'antropòloga, M. Carme Queralt, que farà també una breu visita guiada per l'exposició.

L'exposició itinerat està organitzada pels departaments de Cultura i d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat, produïda pel Museu d'Història de Catalunya, i comissariada per Agustí Alcoverro i Josefina Roma, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa.

19:00|Inauguració de l'exposició 'Per bruixa i metzinera'. Serveis Territorials de Cultura. Palau Oliver de Boteller ( c. Jaume Ferrna, 4)|Tortosa (Baix Ebre)

La directora dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, M. Victòria Almuni, i la coordinadora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, inauguraran l'exposició itinerant Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya del Museu d'Història de Catalunya.