La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya, presentarà el pròxim 22 de juny, els  fons documentals que ha rebut la Generalitat i que estan relacionats amb quatre figures destacades del segle XX del món de la cultura popular: el ballarí i coreògraf Joan Serra, el pedagog i cantant Xesco Boix, el fotògraf Josep Vilarmau, i el folklorista Joan Amades.  

L'acte de presentació tindrà lloc a les 10,30 hores a l'edifici de la Filmoteca de Catalunya, on hi ha la seu de la direcció general i on es conservaran els fons i se n’exposarà una mostra .   

10:30|La consellera Garriga presenta els fons documentals de Joan Serra, Josep M. Vilarmau, Joan Amades i Xesco Boix. Edifici Filmoteca de Catalunya ( pl. de Salvador Seguí, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, acompanyada de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya, presentarà els fons documentals de cultura popular que ha rebut la Generalitat.